Infosivu

Infosivu

Omakuori.fi-verkkokauppaa ylläpitää Luurinetti.fi. Omakuori.fi-palvelussa voit suunnitella suojakuoren tai suojalaukun suosituimpiin puhelinmalleille suoraan verkkosivuilla – Kaikki sivuilla olevat tuotteet valmistetaan asiakkaan tilauksen mukaisesti. Voit liittää suojakuoreen tai suojalaukkuun haluamasi kuvan, logon tai kirjoittaa tekstiä – näin saat suojakuoresta tai suojalaukusta varmasti mieleisesi.

Valitettavasti kaikille puhelinmalleille ei ole saatavissa räätälöityjä suojakuoria tai suojalaukkuja, mutta valikoima sisältää suosituimmat ja myydyimmät puhelinmallit. Kaikille sivuillamme oleville puhelinmalleille löytyy pehmeästä ja taipuisasta TPU-muovista valmistettu läpinäkyvä suojakuori, jonka voit muokata mieleiseksesi. TPU-suojakuori suojaa puhelimesi reunat ja takapuolen.

Suosituimmille puhelinmalleille löytyy lisäksi suojalaukkuja, joka suojaa puhelimen reunat, takapuolen ja näytön. Näytön eteen suojalaukuissa on kääntyvä läppä, joka on varustettu magneettikiinnityksellä. Läpän sisäpuolella on kahdelle luottokortille paikat ja setelitasku, jossa kulkee mukana setelit tai muutama lisäkortti. Näistä suojalaukuista käytämme tuotteissa nimitystä Wallet Case.

Osalle tuotteista on saatavissa myös Touch Case -suojakuoria. Nämä suojakuoret suojaavat puhelimesi reunat ja takapuolen pieniltä kolahduksista. Touch Case -suojakuorien sisäosa on valmistettu pehmeästä ja taipuisasta TPU-muovista, joka vaimentaa iskuja. Suojakuoren uloin osa on valmistettu PC-kovamuovista, joka ottaa tehokkaasti iskuja vastaan.

Luurinetin juuret yrityksenä ovat vuodessa 1998. Nykyisessä muodossa, verkkokauppana toiminta on aloitettu lokakuussa 2005. Luurinetin henkilökunnan kokemus kaupan alalta on vuosikymmenten mittainen ja toimimme edelleen täysin kotimaisin voimin ja toimipaikkamme on hyvien yhteyksien päässä Tampereella. Puhelinala on muuttunut vuosien varrella. Aloittaessa 2005 liikevaihto koostui lähes kokonaan laitemyynnistä, tällä hetkellä valikoimissa on myös paljon muita tuotteita, kuten erilaisia laukkuja ja suojia, latureita, varavirtoja jne. Myös muita tuoteryhmiä on ajan kuluessa tullut mukaan. Valikoima on myös laajentunut alle tuhannesta tuotteesta ollen tällä hetkellä lähes 17 000 (21.11.2019).

Edelleen, kuten aivan alusta lähtien myynnissä olevat laitteet ovat peräisin kotimaisilta maahantuojilta ja niiden takuut ovat samat kuin kaikilla muillakin laitteita myyvillä liikkeillä (tätä on vuosien varrella usein kysytty). Tarvikevalikoimasta löytyy laitevalmistajien omia tuotteita, sekä muiden valmistajien tuotteita laajasti isoista brändeistä pienempien valmistajien tuotteisiin.

Monista muista verkkokaupoista poiketen olemme halunneet luoda nopeat ja toimivat toimitustavat asiakkaillemme – unohtamatta hintaa. Tilaukset lähtevät toimitukseen useamman kerran päivän aikana, ja monesti asiakas saa aamulla, tai edellisenä iltana tilaamansa lähetyksen paikalliseen Matkahuoltoon jo saman päivän aikana. Kaikki lähetykset ovat seurattavia, jonka vuoksi onkin aina hyvä tarkistaa tilausta tehdessä, että sähköpostiosoite ja puhelinnumero ovat tilauksella oikein. Tämä nopea toimitus ei valitettavasti Omakuori.fi-verkkokaupan kohdalla toteudu, koska tuotteet valmistetaan aina asiakkaan tilauksen mukaisesti.

Rasittaako, kun ei tiedä milloin tilaus on perillä? Kaikki tilaukset ovat seurantatunnuksellisia, ja pystyt seuraamaan käsittelyä sivuillamme. Matkahuollon tai Postin seurantatunnuksella voit jatkaa lähetyksen kulun seuraamista näiden omilta sivuilta. Luurinetti ei myy, eikä luovuta asiakastietoja eteenpäin.

Edulliset hinnat, nopeat toimitukset ja hyvä palvelu eivät useinkaan sovi samaan lauseeseen. Meille on edelleen nämä ovat edelleen tärkein asia. Mikäli asiakaspalvelu ei toimi, asiakas tuskin asioi meillä uudelleen. Mikäli tilaukset eivät tule ajallaan, asiakas tuskin asioi meillä uudelleen. Mikäli hinnat ovat korkeat, asiakas ei asioi meillä ensimmäistäkään kertaa. Jos kaikki edellä mainittu onnistuu, asiakas palaa meille uudelleen ja tuo ystävänsäkin asioimaan hyvän palvelun, nopeiden toimitusten ja sopivien hintojen vuoksi.

Meihin saat yhteyttä sivuilla olevan chatin kautta, sähköpostilla tai Facebookissa. Noiden kautta voit kysellä tuotteen saatavuuksia tai vaikka pyytää tarjouksen jostakin tuote-erästä. Nopeiden toimitusten vuoksi Luurinetillä löytyy tyytyväisiä asiakkaita niin yksityishenkilöistä, kuin yrityksistäkin ympäri Suomea.

Kiitos kun jaksoit lukea meistä! Omakuva.fi by Luurinetti.fi