Nyt voit teettää viralliset Tappara tai Manse PP -suojakuoret Omakuori.fi-verkkokaupassa

Nyt voit teettää Tappara tai Manse PP -kuoret Omakuori.fi-verkkokaupassa

Olemme solmineet Tapparan ja Manse PP:n kanssa sopimuksen, jonka ansiosta voimme myydä virallisia Tappara-ja Manse PP -suojakuoria Luurinetin Omakuori.fi-verkkokaupassa. Omakuori.fi-verkkokaupassa on valmiita kuoripohjia, joihin voit itse suunnitella painatukset. Voit lisätä siihen esimerkiksi Tapparan tai Manse PP:n logon ja haluamasi tekstin. Itse suunniteltu kuori on erinomainen lahjaidea fanille.

Tällä hetkellä valikoimasta löytyy suojakuoria yli 80 eri puhelinmallille. Suurimmalle osalle puhelinmalleista on saatavilla yhdenlainen TPU-suojakuori. Suositummille puhelimille on saatavilla myös muunlaisia kuoria: tough case, wallet case sekä suojakuori kantohihnalla.

Omakuori.fi-verkkokaupan erilaiset suojakuorityypit

TPU-suojia omalla painatuksella on saatavilla kaikille sivuillamme oleville puhelinmalleille. Joustavasta TPU:sta valmistettu suojakuori suojaa puhelimen takaosan ja reunat. Materiaalina TPU muistuttaa paljon silikonia. Kuori on läpinäkyvä. Voit laittaa kuvan peittämään kuoren koko takapuolen tai laittaa painatuksen vain tiettyyn kohtaan kuorta, jolloin muu osa jää läpinäkyväksi. TPU-suojassa reunat jäävät aina läpinäkyviksi, eli painatus tulee vain kuoren takaosaan.

Tough Case -suojia on saatavilla suosituimmille puhelinmalleille. Tough case on kestävä TPU:sta ja PC-kovamuovista valmistettu suojakuori. Tough Casen painettava on aina valkoinen, sisäpuolelta ja ulko-osien TPU-osat ovat mustia. Voit painattaa koko kuoren haluamallasi kuvalla tai laittaa painatuksen tiettyyn kohtaan, jolloin muu osa jää valkoiseksi. Tough Casessa painatus tulee osittain myös kuoren reunoille.

Wallet case -suojalaukkuja on saatavilla suosituimmille puhelinmalleille. Wallet Casessa on kolme korttipaikkaa. Suojalaukku on aina valkoinen. Voit painattaa sen kokonaan tai vain osittain, jolloin muu osa jää valkoiseksi. Suojakuoren sisäosa on aina valkoinen, eikä siihen on mahdollista tehdä painatusta.

Suojakuori kantohihnalla on saatavilla suosituimmille puhelinmalleille. Kuori on valmistettu TPU:sta ja PC-kovamuovista ja siinä on kätevä kantohihna. Suojakuori on läpinäkyvä. Painatus tulee kuoren takapuolelle ja reunat jäävät aina läpinäkyviksi. Voit painattaa kuoren koko takaosan tai vain osan siitä, jolloin muu osa jää läpinäkyväksi.

Kuvien ja tekstien lisääminen kuoreen

Kuoren suunnitteleminen editorillamme on helppoa. Tästä löydät ohjeet, joiden avulla pääset suunnittelussa alkuun.

Tarkista aivan ensimmäisenä puhelimesi tarkka malli. Löydät siitä tiedon puhelimesi asetuksista. Jokainen puhelinmalli on muotoilultaan erilainen, muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Sen vuoksi myös suojakuoret ovat mallikohtaisia. On tärkeää tilata juuri oikealle mallille tarkoitetut kuoret, koska toiselle mallille tarkoitetut kuoret eivät sovi puhelimeen hyvin tai ollenkaan, eivätkä siten suojaa sitä ja voivat estää sen toimintojen käyttämisen.

Puhelimen tarkka malli kannattaa aina tarkistaa asetuksista, ettei tule vahingossa tilattua vääränlaista kuorta. Osa puhelinmalleista on nimetty hyvin samankaltaisesti. Esimerkiksi Samsung Galaxy S21 ja Samsung Galaxy S21+ ovat eri malleja, eikä niihin käy samanlaiset kuoret, vaikka nimissä on vain yhden merkin ero.

Kun olet tarkistanut puhelimesi mallin, voit etsiä sen Omakuori.fi-verkokaupasta. Valitse sitten, minkälaisen kuoren haluat. Useimmille puhelimille on saatavilla TPU-kuori, suosituimmille malleille myös muunlaisia kuoria.

Kuvien ja tekstien lisääminen kuoreen

Suunnitteluohjelman ”piirrokset ja kuvat” -kohdasta löytyy virallinen Tapparan logo ja muutama Tapparan kuva. Tappara toimittaa kesän aikana uusia kuvia, jotka lisätään editoriin. Manse PP:n alta löytyy useita erilaisia kuvia. Napsauta haluamaasi kuvaa, ja se ilmestyy editorissa olevaan kuoreen. Voit kiertää, siirtää ja suurentaa tai pienentää kuvaa. Kuvan säätäminen ja liikuttaminen onnistuu kuvaa ympäröivän neliön kulmista.

Voit laittaa kuoreen myös minkä tahansa oman kuvasi. Editorin ”Oma galleria” -kohdasta klikkaamalla pääset selaamaan kuviasi ja voit ladata niitä galleriaasi esimerkiksi laitteeltasi, Facebookista tai Instagramista.

Kuvan lisäksi voit kirjoittaa kuoreen tekstiä. Pääset kirjoittamaan haluamasi tekstin klikkaamalla kohtaa ”Teksti”. Voit muuttaa fonttia, väriä ja kohdistusta. Tekstistä saa halutessaan myös kaarevan. Tekstiä voi liikutella ja käännellä samalla tavalla kuin kuvia. Voit halutessasi lisätä suojakuoreen useita kuvia ja/tai tekstejä.

Koko kuorta ei ole pakko peittää kuvilla. TPU-kuoren tapauksessa kuoren kuvattomat ja tekstittömät osat jäävät läpinäkyviksi. Ota tällöin suunnittelussa huomioon myös puhelimesi oma väri: valitse kuviin ja teksteihin sellaiset värit, jotka erottuvat puhelimesi väristä.

Kuorien toimittaminen ja toimitusaika

Kun kuori on valmis, lisää se ostoskoriin ja siirry maksamaan. Tarkista vielä puhelimesi tarkka malli, jotta tilaat varmasti oikeanlaisen kuoren. Omakuori.fi-sivustolta personoiduilla kuorilla ei ole palautusoikeutta. Kuoret valmistetaan aina tilauksesta ja tarjoamme niille 12 kk takuun. Niiden toimitusaika on kaksi viikkoa tilauksen saapumisesta.

Tappara ja Manse PP -faneja on joka puolella Suomea ja suojakuorien toimitus onnistuukin mihin tahansa Matkahuollon pakettipisteeseen. Toimitus pakettipisteeseen maksaa 2,90 euroa. Tilauksen voi myös noutaa ilmaiseksi Tampereen keskustasta Matkahuollon noutopisteestä. Valitse tällöin toimitustavaksi ”Nouto Tampere”. Noutopisteen osoite ja aukioloajat löytyvät osoitteesta https://www.luurinetti.fi/noutopiste

Miksi tilata suojakuoret Omakuori.fi-verkkokaupasta?

Tilauksesta teetetty suojakuori on ekologisempi valinta. Uusia puhelinmalleja tulee markkinoille nopealla tahdilla ja puhelimet vanhenevat nopeasti. Siksi osa valmiiksi painetuista kuorista saattaa jäädä myymättä ja päätyä kierrätykseen. Asiakkaan tilauksesta teetettyjen kuorien kohdalla tätä ongelmaa ei ole.

Kun suunnittelet kuoresi itse editorillamme, saat kuoresta täsmälleen sellaisen kuin itse haluat. Saat yksilölliset suojakuoret, jollaisia ei varmasti ole kenelläkään toisella. Personoitu puhelimen suojakuori on myös hyvä lahjaidea Tappara tai Manse PP -fanille. Kuoreen voi painattaa esimerkiksi Tapparan/Manse PP:n logon sekä onnittelutekstin.

Jokaisesta suojakuoresta, jossa käytetään editorista löytyvää virallista Tappara-logoa tai Tappara-aiheista kuvaa, lahjoitetaan 1 euro per myyty kuori Ville Niemisen rahastolle. Rahasto tukee Tapparan vähävaraisia junioreita.