Tuotetietoa

Tuotetietoa käyttämistämme tuotteista ja painotekniikasta

TPU-suoja

TPU-suoja on saatavissa kaikille sivuillamme oleville puhelinmallille. Käyttämämme TPU-suoja on vakiona aina läpinäkyvä – suunnitteluohjelmistollamme voit peittää koko kuoren kuvalla tai osan kuoresta, jolloin osa jää läpinäkyväksi ja osaan tulee kuva tai logo.

TPU on materiaalina joustavaa ja kestävää: se ei hajoa iskuista tai vääntelyistä kuten PC-kovamuovista valmistetut suojakuoret.

TPU on ohut, noin 1 mm paksuinen. TPU-suojakotelo suojaa puhelintasi kolhuilta, naarmuilta, lialta ja pölyltä jättäen samalla kaikki puhelimen liitännät ja ominaisuudet käyttöösi. TPU ei myöskään kerää likaa samalla tavalla kuin silikoni. TPU, eli thermoplastinen polyuretaani, on kovempaa ja kestävämpää materiaalia kuin yleisemmin käytetty silikoni.

TPU-suojassa painatus tulee suojakuoren takaosaan – TPU-suojan reunat jäävät suojakuoren väriseksi eli läpinäkyväksi. Tässä suojakuorimallissa reunoihin ei ole mahdollista saada painatusta.

Tough Case

Tough Case -suojakoteloita on saatavissa suosituimmille malleille. Touch Case on huomattavasti vahvempi suojakuori kuin TPU-suojakuori ja siten suojaa puhelinta paremmin. Tough Case -suojakuorien sisäosa on valmistettu TPU-muovista, joka vaimentaa tehokkaasti iskuja. Sisäosan vaimentava TPU-muoviosa on aina musta. Tough Case -suojakuorien ulkopinta on valmistettu PC-kovamuovista, joka tarjoaa hyvän pohjan painettavalle kuvalle.

Tough Case -suojakuorien kanssa toimii puhelimien langaton lataus, mikäli puhelimessa on tämä ominaisuus. Suojakuori tulee myös hieman näytön yläpuolelle: voit laskea puhelimen tämän suojakuoren kanssa pöydälle näyttö alaspäin, jolloin suojakuoren reuna ottaa pöytään kiinni ja näyttö ei osu pöytään.

Tough Case -suojakuorien takaosa on vakiona aina valkoinen – suunnitteluohjelmistollamme voit peittää koko kuoren kuvalla tai osan kuoresta, jolloin osa jää valkoiseksi ja osaan tulee kuva tai logo.

Tough Case -suojakuorissa painatus tulee osittain myös reunoille (suunnitteluohjelmassa näkyy kaarevien reunojen ääriviivat). Tough Casen mustaan osaan, joka on valmistettu TPU-muovista, on aina musta eikä siihen ole mahdollista saada painatusta.

Wallet Case

Wallet Case on suojalaukku, joka on varustettu kahdella tai kolmella luottokorttipaikalla ja setelitaskulla. Wallet Case -suojalaukkua omalla kuvalla on saatavissa suosituimmille puhelinmalleille. Suojalaukussa on myös magneetilla toimiva kiinnitys. Wallet Case -suojalaukku on vakiona aina valkoinen – suunnitteluohjelmistollamme voit peittää suojalaukun tai osan suojalaukusta, jolloin osa jää valkoiseksi ja osaan tulee kuva tai logo.

Suojalaukun materiaali on keinonahka. Suojalaukusta pystyy räätälöimään ulko-osan – sisäosa on väritykseltään aina valkoinen ja siihen ei ole mahdollista painattaa kuvaa.

Tietoa käyttämästämme painotekniikasta

Suojakuorien ja -laukkujen painatuksessa käytämme UV-tekniikkaa. UV-painatuksessa asiakkaan suunnittelema kuva, logo, teksti tai näiden yhdistelmä tulostetaan suojakuoren tai -laukun päälle ja painatus kuivatetaan UV-valaisimilla. UV-painatus ei ole aivan sileä, vaan voit tuntea musteen jättämiä pieniä epätasaisuuksia.

UV-painatus on myös ympäristöystävällinen, koska tulostamiseen käytetään akryylimustetta. UV-painatus kestää vettä, pakkasta, lämpöä ja kulmista suhteellisen hyvin. UV-painatus mahdollistaa jopa yksittäisten suojakuorien valmistamisen kohtuullisin kustannuksin ja siten mahdollistaa, että minimitilausmäärä kaikissa tuotteissamme on ainoastaan 1 kpl.